Advertisement
Ajde da i ja nešto topiciram :)
haha!
Cure bile ste amaziiing!
Amazing energie!
Amazing transformation!***
haha!
Cure bile ste amaziiing!
Amazing energie!
Amazing transformation!***
Advertisement
Advertisement
-
Re: Halloween
Sun, November 1, 2009 - 4:25 AMyeeeeeeaaaah - živio gothic - meni je bilo prezakon - nastup ludilo - after party isto tako - šteta da nam nije bio doživljaj isti za ostati !!!! Al mi smo se fakat ludo zabavile. -
-
Sun, November 1, 2009 - 8:54 AMSuperica je bio nastup, jedva čekam još plesnih senzcija!:)))
Drago mi da ste se zabavile Margi, ja sam bila u nekim drugim
sferama pa se nikako nisam mogla ufurati u tu partijanersku
atmosferu, al' bože moj, događa se i najboljima. ;)
-
-
Tue, November 3, 2009 - 11:56 AMbaš je bila good atmosphaire - totalka - prvo je neki trash band rasturao na stejđu - meni ful pasalo uz halloween i isfuravanej do jaja ;-) - zatim meni dragi i ludi Manson , Laibach (audio i video) - preprepresuper - poslije je krenulo malo smirivajući ton preko Depeche Mode, Ramones i sl. ekipe iz 80ih
- totalno sve moji favoriti .... baš mi je bilo cool i ja bih opet - a svi kostimi i maske su mi baš bili zabavni i maštoviti .... prava večer za partijanje !!!!!!! -
-
Tue, November 3, 2009 - 12:26 PMuh, ne smije goran cut da je svirao depeche, ramones i to sve sto si nabrojala! :)
ja bih naime uzivala na tom haloween partiju da je bilo vise svjetla na kojem bi eksli vidjeli te sve kositme i maske koji su zbilja bile kreativne i da je muzika bila malo tisa da bi ju eksli mogli cuti. :) kad smo dosli doma onda mi je decko rekao da sam ostarila. al ipak se nadam iducoj prigodi, jer nitko nije imao prilike vidjeti moj obnovljeni punk kostim. bome me mirjana totalno navukla! ;) -
-
Wed, November 4, 2009 - 12:52 PMbaš šteta da ste svi vi neki tak (o)stari(li) i da vam je preglasno, premračno, pregužvasto i sto dr. prigovora!!!! ;-) ja srećom nisam još u tim godinama hihihi!!!! i
ej baš si mogla tvoj novi punk kostim navuči tu večer --- jedva ga čekam vidjeti!!!
-
-
-
-
-
Mon, November 2, 2009 - 5:58 AMČovječe, koja ste vi super podrška, meni je bilo zakon! Sve Vještice na broju! -
-
Thu, November 5, 2009 - 12:26 AMAjme Depeche mode, Ramonesi i sl.... eh da sam znala :(
-