Halloween

topic posted Sun, November 1, 2009 - 3:15 AM by  offlineAndreja
Share/Save/Bookmark
Advertisement
Ajde da i ja nešto topiciram :)

haha!

Cure bile ste amaziiing!

Amazing energie!
Amazing transformation!***

posted by:
Andreja
Croatia
Advertisement
Advertisement
  • Re: Halloween

Sun, November 1, 2009 - 4:25 AM
    yeeeeeeaaaah - živio gothic - meni je bilo prezakon - nastup ludilo - after party isto tako - šteta da nam nije bio doživljaj isti za ostati !!!! Al mi smo se fakat ludo zabavile.

Sun, November 1, 2009 - 8:54 AM
      Superica je bio nastup, jedva čekam još plesnih senzcija!:)))
      Drago mi da ste se zabavile Margi, ja sam bila u nekim drugim
      sferama pa se nikako nisam mogla ufurati u tu partijanersku
      atmosferu, al' bože moj, događa se i najboljima. ;)

Tue, November 3, 2009 - 11:56 AM
        baš je bila good atmosphaire - totalka - prvo je neki trash band rasturao na stejđu - meni ful pasalo uz halloween i isfuravanej do jaja ;-) - zatim meni dragi i ludi Manson , Laibach (audio i video) - preprepresuper - poslije je krenulo malo smirivajući ton preko Depeche Mode, Ramones i sl. ekipe iz 80ih
        - totalno sve moji favoriti .... baš mi je bilo cool i ja bih opet - a svi kostimi i maske su mi baš bili zabavni i maštoviti .... prava večer za partijanje !!!!!!!

Tue, November 3, 2009 - 12:26 PM
          uh, ne smije goran cut da je svirao depeche, ramones i to sve sto si nabrojala! :)

ja bih naime uzivala na tom haloween partiju da je bilo vise svjetla na kojem bi eksli vidjeli te sve kositme i maske koji su zbilja bile kreativne i da je muzika bila malo tisa da bi ju eksli mogli cuti. :) kad smo dosli doma onda mi je decko rekao da sam ostarila. al ipak se nadam iducoj prigodi, jer nitko nije imao prilike vidjeti moj obnovljeni punk kostim. bome me mirjana totalno navukla! ;)

Wed, November 4, 2009 - 12:52 PM
            baš šteta da ste svi vi neki tak (o)stari(li) i da vam je preglasno, premračno, pregužvasto i sto dr. prigovora!!!! ;-) ja srećom nisam još u tim godinama hihihi!!!! i
            ej baš si mogla tvoj novi punk kostim navuči tu večer --- jedva ga čekam vidjeti!!!

Recent topics in "CTF (Croatian Tribal Fusion) Group"

Topic Author Replies Last Post
mon cherie Silvija 2 Yesterday, 5:34 AM
Unmatta at Triballondon !!!!!!!! MargiLove 16 November 17, 2009
Zagrebački plesni centar Lea 7 November 12, 2009
FIRST TIME IN SLOVENIA BDSS PETITE JAMILLA ksenija 2 November 10, 2009
Dođite u Kutinu... Iva Yvainne 4 October 26, 2009