Advertisement
Eto, proslavili smo s našom Ivom sve - od djevojačke pa do vjenčanja!!!! Mislim da ću to pamtiti dugo jer je bilo preeeeludo!!!!
U Istri je bilo zakon - od jutra pa do večernjeg tuluma do zore - a bio je i after !!!!!!!!!! Prejebenica!!!! Nikak da se prešaltam na obveze - još sam negdje tamo s njima hahah! Zapravo sam ima htjela zaželjeti sve naj naj !!!!
IVA I IVAN - PREDIVNI STE PAR - OSTANITE TAKVI - VOLITE SE, PAZITE I MAZITE !!!!!! NEK VAM JE PREKRASNO ZAJEDNIČKO PUTOVANJE!!!! CMOKA
U Istri je bilo zakon - od jutra pa do večernjeg tuluma do zore - a bio je i after !!!!!!!!!! Prejebenica!!!! Nikak da se prešaltam na obveze - još sam negdje tamo s njima hahah! Zapravo sam ima htjela zaželjeti sve naj naj !!!!
IVA I IVAN - PREDIVNI STE PAR - OSTANITE TAKVI - VOLITE SE, PAZITE I MAZITE !!!!!! NEK VAM JE PREKRASNO ZAJEDNIČKO PUTOVANJE!!!! CMOKA
Advertisement
Advertisement
-
Re: Iva i Ivan su se vjenčali !!!!!!!!!!!!!
Mon, September 7, 2009 - 1:26 PMČestitke i od mene... Puno sreče in ljubavi!!!!!!!! -
-
Tue, September 8, 2009 - 1:51 AMIako već zaželjeh sve naj naj...želim i pismenim putem:)
To nekako uvijek ostane:)
Da će se voljeti, maziti , paziti, u to sam sigurna...ali sam najsretnija kad vidim da se našlo dvoje ljudi koji ti stvarno pokažu kako je moguće...
jer... SAMO RIJETKI NAĐU RIJETKE...
Cmak -
-
Tue, September 8, 2009 - 3:21 AMpostoji jedan zakon fizike koji kaže, da dva tijela ne mogu u isto vrijeme biti na istom mjestu.
No srce ne poštuje taj zakon.
zakon srca glasi ovako:
dva srca mogu i trebaju biti u isto vrijeme na istome mjestu.
štoviše, zakon srca govori, da dva srca mogu biti jedno!
Sve najbolje od Ksenije i Tomaža -
-
Wed, September 9, 2009 - 12:33 AMsta da kazem... ja sam jos pod dojmom od svega! :) i vjerojatno ce me to drzat jos duuuuuugooooo! :) -
-
Wed, September 9, 2009 - 12:59 AMI ja želim sve naj naj ovim virtualnim putem :D
Žao mi je što nisam mogla doći, vjerujem da je bilo predivno!
Puse! -
-
Wed, September 9, 2009 - 1:36 PMČestitam maldenci, slike su divne i inspirativne!
Primite i od mene čestitke, želim vam da se volite
i ljubite do kraja života pa i dalje.
puse* -
-
Tue, September 15, 2009 - 3:50 AMPUNO HVALA! PREDIVNE SU MI OVE VASE CESTITKE!
-
-
-
-
-
-