Advertisement
I? Kakvi su komentari dan poslije, što kažete?
Uploadajte slike molim! :)
Uploadajte slike molim! :)
Advertisement
Advertisement
-
Re: Belly Love - Ples sa srcima
Sun, February 15, 2009 - 7:03 AMbilo je cool - veselo - meni je uvijek najdraže naše druženje, zezancija, povezanost i uživanje u plesu !!!!! Nadam se da će potrajati i da će biti još toga! -
-
Sun, February 15, 2009 - 12:50 PMma ja bih mogla tako svaki dan, al' zbilja! super mi je bilo, na kraju sve išlo skoro
k'o po špagi, ništa nije zapinjalo (osim mene na mikrofonu), ali nitko od vas to i
nije čuo, pa me baš briga! :)))
uglavnom, jedva čekam snimku i profi slike da vidimo
kako je sve to izgledalo prema vani, a u bekstejđu, druženje i smijeh - neprocjenjivo!!!
pusa svima* -
-
Sun, February 15, 2009 - 1:40 PMbilo vas je lijepo sve vidjeti na stageu kako se smjeskate!
neprofi fotke snimane iz prvog reda su na www.pokret-zvuka.com! :) -
-
Sun, February 15, 2009 - 10:37 PMPrebrza si Lina!!!
Odlično:) -
-
Mon, February 16, 2009 - 7:14 AMzakon su slikice ... Linač je pravi! -
-
Mon, February 16, 2009 - 9:48 AMLijepe ste mi sve bile, no nažalost kak vas je puno bilo na stageu neke sam vidjela tek pred kraj pjesme.
Saša, tebe sam tek vidjela nažalost pred kraj, baš si mi bila iza jedne curke cijelo vrijeme ;)
Lijepo ste ukrasile Valentinovo :) -
-
Tue, February 17, 2009 - 7:08 AMHvala Natka* -
-
Thu, February 19, 2009 - 7:27 AMej cure, evo euforija je prošla pa se malo onak sa strane može pogledati. Ne čini li vam se da je bilo malo komentara, podrški, pohvala, kritika i sl. na našem trajbu? Ili zbog našeg prvog nastupa očekujem više? Ili su se cure malo zamorile iskazivanjem pohvala i euforije na trajbu .... U svakom slučaju nije baš neka furka :-(
Bez obzira na sve želim zahvaliti svima vama jer ste bili odlična ekipa i bez vas ja ne bih zaplesala - A posebno VELIKO, NAJVEĆE HVALA mojoj/našoj/ Ivi koja je sve to pokrenula i ostvarila. Nije bilo lako sve to koordinirati - ali Ivina podrška i pozitivnost su (bile) tako velike i podržavajuće da se taj prvi nastup i ostvario! To je za mene odlika pravog dobrog učitelja! -
-
This is the maximum depth. Additional responses will not be threaded.
Thu, February 19, 2009 - 9:29 AMajmo sad malo pisat o drugom nastupu! curke, kad je iduci nastup???!!! :D :D :D ja bih vas sve jako rado gledala opet! pa da plesete ponovo sve isto i tako 3 puta za redom, ja bih bila sretna! naprosto sam odusevljena time sto je svaka cura imala svoj vlastiti look i svaki taj look je bio poseban i drugaciji i mastovit i kreativan! i zato: KAD JE IDUCI NASTUP???!!! :D :D :D
a ovo mogu samo copy pasteat
A posebno VELIKO, NAJVEĆE HVALA mojoj/našoj/ Ivi koja je sve to pokrenula i ostvarila. Nije bilo lako sve to koordinirati - ali Ivina podrška i pozitivnost su (bile) tako velike i podržavajuće da se taj prvi nastup i ostvario! To je za mene odlika pravog dobrog učitelja!
i onda jos 3 puta
A posebno VELIKO, NAJVEĆE HVALA mojoj/našoj/ Ivi koja je sve to pokrenula i ostvarila. Nije bilo lako sve to koordinirati - ali Ivina podrška i pozitivnost su (bile) tako velike i podržavajuće da se taj prvi nastup i ostvario! To je za mene odlika pravog dobrog učitelja!
A posebno VELIKO, NAJVEĆE HVALA mojoj/našoj/ Ivi koja je sve to pokrenula i ostvarila. Nije bilo lako sve to koordinirati - ali Ivina podrška i pozitivnost su (bile) tako velike i podržavajuće da se taj prvi nastup i ostvario! To je za mene odlika pravog dobrog učitelja! -
-
Thu, February 19, 2009 - 10:21 AMhehehe!!!!
Koja ludnica!!!!!
:)))) -
-
Thu, February 19, 2009 - 2:37 PMhahahaha - Lina je zakon!!!!!
-
-
-
-
-
Thu, February 19, 2009 - 3:26 PMda, al ja sam uživala iza :;)
super nam je bilo,... backstage pogotovo, moramo brzo ponoviti u istom broju!
PUSA -
-
Thu, February 19, 2009 - 3:27 PMIva - HVALA TI I OD MENE! -
-
Thu, February 19, 2009 - 6:00 PMdaa, hoćemo još nastupa!!!! :))
doduše, neki od nas nastupaju 28. u Varaždinu,
čemu se ja stvarno veselim.
Margi i Sasha, morate me naučiti taj Flamenko
Orijental.
Može idući tjedan malo vježbanja kod mene? -
-
Fri, February 20, 2009 - 1:18 AMOooopaaaaaa curke, pa bravo! Kao prave plesacice, iduci nastup za 2 tjedna! Obavezno nam slike posaljite!!! :) Ja vas na zalost necu moc gledat, jer ne idem u Varazdin - farbam drveca na Samoborskom gorju! :) -
-
Fri, February 20, 2009 - 7:33 AMLina se bacila potpuno u prirodu - cool - i ja ću za 15ak god. ;-) heheh
da, Lea - vježbamo dr. tjedan - a možda i ovu nedjelju - moramo se čuti još svi!
-
-
-
Fri, February 20, 2009 - 7:52 AMMoraš biti totalni dobročinitelj ili lud da se upustiš u pripremanje koreografije i (hrpe neujednačenih, nediscipliniranih) cura za nastup uz svoj cjelodnevni ozbiljni i odgovorni posao, dečka, svojih dr. zanimacija, dakle uz minimalno sl. vrijeme - a da od toga nemaš ni novce ni slavu - i da nitko ni ne zna tko uistinu stoji iza toga (osim nas naravno).
Dakle, tu ja vidim čovjekovu veličinu i divim joj se!
Često nismo svjesni kad primamo dobro (kao da to tako mora biti) - ali kad je prisutno i ono malo negativnog to odmah primijetimo i reagiramo sa svim mogućim kamenovanjem i kritikom!
Ah kako me inspiracija mudrosti dotakla ;-)
-
-
Fri, February 20, 2009 - 8:43 AMSamo ti margi nastavi mudrovati, pa ce ti se sve mudrosti naci na pokret-zvuka (od sada nadalje CPZ) kao zaseban post!
Al ovo mi se jako svidja:
Često nismo svjesni kad primamo dobro (kao da to tako mora biti) - ali kad je prisutno i ono malo negativnog to odmah primijetimo i reagiramo sa svim mogućim kamenovanjem i kritikom!
Ja se tu prva pronalazim! Eto, pa cu to prebacit na CPZ da i samu sebe podjsjetim da to ne budem. -
-
Fri, February 20, 2009 - 2:23 PMEvo da se konačno i ja dignem iz mirtvih (malo sam bila diskonektana :-D)
Nisam vas vidjela u živo...ali sudeći po slikama i poznajući mnoge od vas baš mi je žao što nisam mogla biti tamo i biti dio te lude ženske pozitivne energije...baš onaj dio iza stejđa mi je uvijek bio najdraži :-)
Nadam se da ću vas i ja uskoro vidjeti! -
-
Sat, February 21, 2009 - 1:45 AMsva sam se raznježila od ovih vaših izreka i mudrosti i riječi podrške...
Margi, Kris, Leić.. i dr... puseki svima..
za vikend i ples se čujemo, naravno.. malo treba vježbati za Vž.. -
-
Sat, February 21, 2009 - 1:46 AMi Lina, daj nam se malo vrati iz prirode, da zaplešemo koju zajedno! -
-
Sat, February 21, 2009 - 2:02 AMevo da i ja kažem koju nadajmo se pametnu
nisam se do sad javljala jer me cijeli taj ritam zadnjih mjesec dana iscjedio, tri posla, plus konstantno vježbanje i razmišljanje o nastupu, da bi na kraju taj nastup tako brzo prošao, kao da se ništa nije desilo...
bekstejđ mi je bio ludnica, druženje, zagrijavanje (uglavnom zgloba jedne ruke) uz rakiju, pokloni...
ono što je za mene značio taj nastup koji nam je iva omogućila je zapravo nekakav napredak, kužite? kad si voljna i željna i znaš da trebaš ponovit neku koreografiju određeni broj put, jer želiš da izgleda dobro, onda se dešava taj napredak, vježba se pamćenje koreografije, nešto za što isto treba razvit memoriju
najviše od svega sretna sam što nas je bilo svih oblika, uzrasta, godišta: i svih nas veže ta ljubav prema plesu
neće se svaka od nas ovim baviti profesionalno, ali nadam se da ćemo plesati dugo, dugo jer ja za sebe mogu reći da me TRBUŠNI PLES LIJEČI -
-
Sun, February 22, 2009 - 3:13 AMVeliku pusu saljem!!! :-D Stavio nas je vec netko na youtube :-)
www.youtube.com/watch
A i Evgeniu mozete vidit (zena je mrak!!!):
www.youtube.com/watch
-
-
Sun, February 22, 2009 - 4:19 AMvaaaaaauu!!
Hvala što si javila!!
Preslatko-a Evgenija je MRAK!!
-
Sun, February 22, 2009 - 11:28 AMBas sam komentirala sa tenom da je lijepo vidjeti nas iz druge perspektive :) Moram priznati da izgledamo bolje nego sto sam mislila!
A Evgenia je mrak! Moji frendovi su odmah nakon nastupa pitali "tko je mlada ruskinja?"
Hvala Ivi sto nas je ohrabrila za nastup!
Meni je ovo jedan potpuno novi osjecaj koji je genijalan... Cini mi se da je ovo jedno novo poglavlje u mom zivotu, koje nadam se ima neki nastavak :)
Hvala svim curama (posebno Margi) na inspirativnim mudrostima... najdraze mi je ono o dobroti koju primamo :) prekrasno receno! -
-
Sun, February 22, 2009 - 12:23 PMda, snimkice su zakon - drugi feeling skroz !!! jedva čekam cedejić s kompletnom predstavom! svi se nadamo i veselimo nastavku, jer ples traži da se pokaže i izrazi - a propos malenih mudrih ispada, oni dolaze samo zahvaljujući svima vama, dakle našem trajbu - bez vas ne bi bilo inspiracije - puse svima i thx!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-