Ponesite si fotiće - za meet&greet nakon predstave.
Eventualno i neki flomić (srebrni, crni) ako volite skupljati autograme - plesalke se mogu potpisati na brošuru koju dobije svaki član publike ili na njihov DVD ili majcu...
Ja bum ih tražila da mi potpišu plakat. Ako jednog lijepog dana budem imala vlastiti studio, da mogu ukrasiti zid sa svim plakatima evenata koje sam radila i plesalki koje sam ugostila...
Eventualno i neki flomić (srebrni, crni) ako volite skupljati autograme - plesalke se mogu potpisati na brošuru koju dobije svaki član publike ili na njihov DVD ili majcu...
Ja bum ih tražila da mi potpišu plakat. Ako jednog lijepog dana budem imala vlastiti studio, da mogu ukrasiti zid sa svim plakatima evenata koje sam radila i plesalki koje sam ugostila...
-
Re: Bellyqueen predstava u pon 21.04. i uto 22.04.
Sun, April 20, 2008 - 10:06 AMsuper ideja, mislim to za studio i plakatiće - držim fige i već vidim studio s puno super plakata i sličnog materijala - jiiiip
vidimo se sutra! -
-
Sun, April 20, 2008 - 1:14 PMTo je već sutra :) čovječe, brzo mi prolazi vrijeme!
Vidimo se sutra cure, tko sve ide? -
-
Mon, April 21, 2008 - 1:51 AMJučer sam bila u Mariboru na Bellyqueen radionici i showu. Radionicu je vodilo svih 6 cura i jako su dobro uigrane. Prvi dio smo učili tradicionalni raqs sharki, a drugi dio BellyPopping - zaštitni znak grupe Bellyqueen, kombinaciju hip hopa, brake dancea i orijentalnog plesa - sa puno mišićnih poppova i lockova i robo pokreta. Skroz sam high!
Cure su predivne - toliko drage i jednostavne i 'down to earth'. Užasno su slatke i sićušne. Sve velike plesacice koje sam imala priliku upoznati imaju zajedničku karakteristiku - da uopće ni najmanje nisu na ego tripu, pa tako i Bellyqueen cure. Naprotiv.
Njihov plesni stil doista pomiče granice trbušnog plesa. Show se sastoji od zaista puno glume (zato se i zovu 'theater'), koreografije su im dosta komplicirane, pogotovo u drugom dijelu koji je više hip hoperski. Susan mi je rekla da Bellyqueen cure iznimno puno rade na sebi - treniraju kao grupa 9 sati na tjedan. Tu se ne ubrajaju njihovi zasebni tečajevi i radionice koje drže, već samo vrijeme koje one kao plesna grupa posvećuju sebi za treninge. Rezultat je više nego vidljiv. Pozornica pršti od energije, ali - bez daljnjega - radi se o iznimno kvalitetnom performansu i njihovom talentu koji im omogućava da cijelo vrijeme zadrže nesmanjenu pažnju publike.
E da - mijenjaju kostime za svaku točku :) .
Jedva čekam tonight! Lelelelelelelelle. -
-
Mon, April 21, 2008 - 3:51 AMjeeeeeee, vidimo se danas! ja sam zabrijala da je to iduci pon, ali sam iz vasih postova skuzila da je to danas! skroz sam smotana! ;)
dunja, kao i uvijek super izvjestaj! :) mogla bi takve ili cak malo iscrpnije izvjestaje sa slikicama stavljati i na svoju stranicu? meni je to uvijek super za procitati, a tek slike pogledati...
vidimo se danas! :) -
-
Mon, April 21, 2008 - 4:14 AMAh kaj nitko ne ide u utorak, tj. sutra? :( -
-
Mon, April 21, 2008 - 5:39 AMHej Natka, ja ti idem u utorak:-) -
-
Mon, April 21, 2008 - 6:47 AMI ja sam bila u Mariboru! Ajme Dunja nisam znala da si bila tamo :-O
Meni je šou bio odličan, fakat se vidi kaj je profesionalizam...Istina tak su sićušne :-) Amar Gamal mi je ko mala sirena!
A joj ali kaj ti veliš na publiku Dunja? Nisam baš dobila dojam da su baš osobito upućeni...čovječe cure su na kraju predstave sišle sa stejđa i pljeskajući prošetale po cijeloj dvorani a ljudi su se DIZALI i odlazili, HAALLOOO? -
-
Mon, April 21, 2008 - 8:11 AMja idem večeras na predstavu jer je sutra (utorak) Lea s bandom u Gjuri, a imat će i tribal uključen u nastup - jedva čekam - budući da to nije oglasila, ja vas pozivam ;-) -
-
This is the maximum depth. Additional responses will not be threaded.
Mon, April 21, 2008 - 8:54 AMsuper, onda se vidimo danas! ja sutra imam predavanje u planinarskoj skoli, pa se nadam da ce uskoro povno biti lein koncert i da ce rastrubiti svugdje da ju dodjemo slusat i gledat! :) -
-
Mon, April 21, 2008 - 10:08 AMDa Leac, zao mi je da te ni ja necu moci doc gledat, al poznavajuci tebe, sigurna sam da ces biti odlicna i nadam se da ces to uskoro ponovit pa da te i mi ostali mozemo vidjeti! -
-
Mon, April 21, 2008 - 3:06 PMja sam totalno zaspala i neznam kaj sam si zabrijala kad je to da sam danas probala naci karte i svugdje su rekli da ih vise nema :-(
tak da si ti Lina jos dobra.... ;-P :-) -
-
Tue, April 22, 2008 - 1:47 AMovaj show je bio fenomenalan! bez rijeci sam! a mislim da je publika bila ok - cesto se pljeskalo tokom stvari, vristalo, zagaritalo... mislim da su svi podjednako ostali bez daha! :) -
-
Tue, April 22, 2008 - 7:45 AMsuper su curke - baš je bilo totalno zabavno - zakon - uživajte večeras - a na Leicu sad vise ni ja ne znam dal stignem, jos ako nemam drustvo, onda cemo to morati odgoditi! no vidjet ćemo . amar mi se potpisala na kartu tralalalala -
-
Tue, April 22, 2008 - 8:26 AMbravo margi! ipak si ostala! jeste se slikale s curama iz BQ? ako jeste, saljite slike!!! :)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-