Bellyqueen predstava u pon 21.04. i uto 22.04.

topic posted Fri, April 18, 2008 - 2:21 AM by  Dunja
Ponesite si fotiće - za meet&greet nakon predstave.

Eventualno i neki flomić (srebrni, crni) ako volite skupljati autograme - plesalke se mogu potpisati na brošuru koju dobije svaki član publike ili na njihov DVD ili majcu...

Ja bum ih tražila da mi potpišu plakat. Ako jednog lijepog dana budem imala vlastiti studio, da mogu ukrasiti zid sa svim plakatima evenata koje sam radila i plesalki koje sam ugostila...
posted by:
Dunja
Croatia
  • super ideja, mislim to za studio i plakatiće - držim fige i već vidim studio s puno super plakata i sličnog materijala - jiiiip
    vidimo se sutra!
    • To je već sutra :) čovječe, brzo mi prolazi vrijeme!
      Vidimo se sutra cure, tko sve ide?
      • Jučer sam bila u Mariboru na Bellyqueen radionici i showu. Radionicu je vodilo svih 6 cura i jako su dobro uigrane. Prvi dio smo učili tradicionalni raqs sharki, a drugi dio BellyPopping - zaštitni znak grupe Bellyqueen, kombinaciju hip hopa, brake dancea i orijentalnog plesa - sa puno mišićnih poppova i lockova i robo pokreta. Skroz sam high!

Cure su predivne - toliko drage i jednostavne i 'down to earth'. Užasno su slatke i sićušne. Sve velike plesacice koje sam imala priliku upoznati imaju zajedničku karakteristiku - da uopće ni najmanje nisu na ego tripu, pa tako i Bellyqueen cure. Naprotiv.

Njihov plesni stil doista pomiče granice trbušnog plesa. Show se sastoji od zaista puno glume (zato se i zovu 'theater'), koreografije su im dosta komplicirane, pogotovo u drugom dijelu koji je više hip hoperski. Susan mi je rekla da Bellyqueen cure iznimno puno rade na sebi - treniraju kao grupa 9 sati na tjedan. Tu se ne ubrajaju njihovi zasebni tečajevi i radionice koje drže, već samo vrijeme koje one kao plesna grupa posvećuju sebi za treninge. Rezultat je više nego vidljiv. Pozornica pršti od energije, ali - bez daljnjega - radi se o iznimno kvalitetnom performansu i njihovom talentu koji im omogućava da cijelo vrijeme zadrže nesmanjenu pažnju publike.

E da - mijenjaju kostime za svaku točku :) .

Jedva čekam tonight! Lelelelelelelelle.

Recent topics in "Dancealot"

Topic Author Replies Last Post
The Uzumé Margita 4 August 19, 2008
Mancine radionice i audicija Margita 13 July 29, 2008
Geneva Bybee u Zagrebu 14. - 17.07. 2008. Dunja 1 July 14, 2008
BErlin BERlin Lea 5 July 3, 2008