Advertisement
no evo, pa bom kr js vprašala da bo za ziher..no manca, prosim razkrij nam hude komade, ki smo jih danes na delavnici poslušale...ne vem za druge, ampak js bi rada vedla ker je un komad k si rekla da je najbol sexy ever, pa ene 3 ostale, k sm jih dons prvič slišala..tko bl na hard pa neki violine al trobente so not..sj najbrž veš, keri so novi.. teeenkssss ;)
Advertisement
Advertisement
-
Re: komadi iz tribal fusion delavnice
Sun, February 8, 2009 - 9:40 AMOyla Manca,
mene tudi zanimata ene dva komada tam okrog Snakecharmerja na tvojem CD-ju. Hvala ti! ^_^
Lp,
Vesna
-
-
Sun, February 8, 2009 - 2:37 PMnajbol sexy ever komad :
Dandare - komad iz Gajo Dilo filma -soundtrack CD (fuuuul priporočam tud film - dobr double time :) !)
ostalo(okol komadi):
by Ratatat - Mirando
by Ratatat - Swisha
by Ratatat - Mumtaz Khan
pa valda smo vrteli dobri stari:
Sheherezade CD od Suhaila productions (naj CD ever)
Brass Menažeri : Vranjski Sanj:Vranje Dream (od Brass menažeri priporočam tut ta star Brazen CD! poleg tega ta novga)
Beats Antique: Collide (ta nov CD, hud nasplošno)
buy the CD, support the artist!
tko pol lahko ustvarjo še kej novga in pol smo tud me heppy - volk lep, koza še lepša pa to :)
-
-
Mon, February 9, 2009 - 5:02 AMhoi!
hvala manca za tele komade, in se bolj ti hvala za odlicno delavnico tale vikend!! res je bilo super, ti si bila pa pravo soncece cez tale sivi vikend. jaz sem ful vesela, da sem prisla :)
shine on !! <3
-
Thu, February 26, 2009 - 4:25 AMNekaj pesmi za pokusino: profile.myspace.com/index.cfm
Res so ful dobri, sploh ta drugi CD! Pa men je bil solo od Ariellah na zadnjem Tribal Festu ful vsec, na The Lantern :).
-
Sun, May 3, 2009 - 11:29 AMOk manca, vse skor uspem najdt na tem svetu, ampak tega filma pa ne :) Mas na CD/DVDju ? -
-
Mon, May 4, 2009 - 12:33 AMnope, jst osebno ga žal nimam...
sm gledala pri frendici.
-
-
Mon, May 4, 2009 - 2:35 AMwww.imdb.com/title/tt0122082/
Tukaj je nekaj o tem filmu.
Ta komad je tudi hud:)
www.youtube.com/watch -
-
Mon, May 4, 2009 - 4:03 AM
AAAAA ta komaaad :) Sanja!!!